REŠILA DA SE NAGRADI: Evo kako će Seka proslaviti uspeh u Areni!

Seka Aleksić u subotu uveče održala je spektakularan koncert u „Štark Areni“, za koji su pripreme trajale mesecima, pa je rešila da nagradi sebe, ali i supruga Veljka Piljikića, koji je i inicirao i organizovao ovaj događaj. Naime, folk pevačica će za nekoliko dana otputovati na svoju omiljenu destinaciju – Tajland.

Seka je posle beogradskog koncerta bila prezadovoljna, ali i umorna, tako da je u razgovoru sa Veljkom začas došla na ideju da uskoro otputuju.

– Ona je uložila ogroman trud u ovaj koncert. Za nastup koji je trajao tri sata pripremala se bukvalno šest meseci. Zaista je dala sve od sebe da bude savršeno – od repertoara i interpretacije do koreografije. Vodila je računa o svakoj sitnici, a pritom je sve vreme paralelno imala i uobičajene nastupe po diskotekama, i vodila računa o sinu Jakovu. Zato se sada oseća potpuno ispražnjeno i neophodan joj je odmor, ali i beg od medijskog pritiska – rekao je. izvor blizak pevačici i dodao da je Veljko oberučke prihvatio predlog da u Tajland povedu i jednoipogodišnjeg sina Jakova.

– Seka obožava Tajland, tamo ide već preko deset godina. Ona i Veljko uživaju u rajskim plažama, klimi, ali i miru koji tamo pronalaze, a sada su zaključili da bi mogli da povedu i Jakova, pošto je on već dovoljno porastao za tako dalek put. Ubeđeni su da će porodični odmor daleko od Srbije svima prijati – zaključio je naš sagovornik.

Izvor: alo.rs