Pred OVOM fatalnom zavodnicom najveći MAFIJAŠI 20. VEKA padali su na kolena!

Amerikanka Virdžinija Hil bila je tipična južnjačka lepotica kojoj nije mogao da odoli nijedan pripadnik kriminalnog miljea. Mafijaši su je obasipali skupocenim nakitom, garderobom, ali ona za njih nikad nije bila poput ostalih lepotica koje su se pojavljivale u njihovim krugovima. Virdžinija je bila pametna, snalažljiva i hrabra, ništa nije moglo da je pokoleba, shvatala je sve što se događa oko nje.
Virdžinija Hil

Rođena je u Alabami 1916. godine, a mnogi tvrde da se već tada moglo videti da ima pomalo sociopatske sklonosti. Neki odlaze toliko daleko da tvrde da je ova lepotica bolovala od bipolarnog poremećaja. Porodica joj je bila siromašna, a ona je, tvrde neki, govorila da nije imala ni cipele do svoje 17. godine kada je pobegla od kuće i nastanila se u Čikagu. Navodno joj je u tome pomogao izvesni Džordž s kojim je bila u vezi od 14. godine života, ali ga je po dolasku u Čikago ostavila. Zaposlila se kao konobarica i plesačica (neki tvrde da je radila i kao prostitutka) i svojom lepotom i šarmom je odmah privukla pažnju mafijaša Džozefa Epštajna čija je postala ljubavnica. On je Virdžiniju uveo u svet podzemlja i kriminala i upoznao je s mnogim moćnicima. Pokazao joj je kako funkcioniše svet organizovanog kriminala, počela je da učestvuje u ucenama, pranju novca, klađenju i mnogim drugim mafijaškim malverzacijama.

– Kada ti se ta cura uvuče pod kožu, gotovo je. Ona je poput raka – navodno je jednom Epštajn izjavio za nju.

Koristila je seks da dobije šta želi, a često ga je koristila i da iz moćnika izvuče važne informacije. Navodno je jednom na jednoj božićnoj zabavi oralno zadovoljila Čarlsa Fišetija pred šokiranim gostima – i njegovom ženom. Po svom umeću oralnog zadovoljavanja, navodno je bila nadaleko poznata. To joj je donosilo ogomnu zaradu, ali i nove moćne ljubavnike. Navodno je bila i s Frenkom Kostelom, Džoom Adonisom, ali najpoznatija je definitivno njena ljubavna veza s Bagzijem Sigelom.
Virdžinija Hil

Prva žena koja je postala toliko moćna u mafijaškom svetu da su od nje strepeli i mnogi stariji kriminalci zaljubila se u šarmantnog ubicu koji ju je potpuno zaludeo. Hil je za njega bila savršena žena, a on za nju jedini muškarac koji je mogao da je ukroti. Njih dvoje zajedno su bili jači od svih. On je imao snažne veze u Njujorku, a ona u Čikagu što im je pomoglo da u Las Vegasu na noge podignu hotel i kazino „Flamingo“, nazvan prema nadimku koji joj je dao.

– Ona je jedina žena kojoj mogu da verujem da će čuvati tajnu – navodno je tvrdio Bagzi.
Priča koja je kružila po kuloarima govorila je o tome kako njih dvoje kradu deo mafijaškog novca i prebacuju ga na tajne račune u Švajcarskoj gde je Virdžinija u to vreme često putovala. Bagzi je ubijen 1947. godine. Kasnije, 1950. godine Virdžinija je upoznala skijaškog instruktora Hansa Hausera. Iako su mu prijatelji govorili da čini grešku, on je Virdžiniju oženio, a iste godine su dobili sina. Sledeće godine Virdžinija je pozvana da svedoči u vezi sa organizovanim kriminalom, ali je tvrdila da nema pojma ni o čemu što se događalo u tim krugovima. Tvrdila je da je ljubavnici nisu obaveštavali i da su joj poklonili sve što ima zbog njenih erotskih umeća. Nakon toga optužena je za utaju poreza zbog čega se preselila u Evropu gde je živela do svoje smrti.

Njeno telo pronađeno je u blizini Salzburga 24. marta 1966. godine u snegu. Kaput je bio uredno složen pored tela s oproštajnom porukom u džepu. Sve je ukazivalo na samoubistvo, a kasnije je utvrđeno da se predozirala tabletama.

Izvor: Srbijadanas.rs