Objavljena tačna pravila nagradne igre s fiskalnim računima!

Vlada Srbije danas je utvrdila pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug“ u kojoj će nagradni fond biti 117,3 miliona dinara, rekao je ministar za rad Zoran Đorđević.

Najavio je da će u prvom ciklusu, pored robnih nagrada, biti podeljeno i pet stanova i 50 automobila, a u drugom šest stanova i 50 automobila.

„Cilj ove nagradne igre je efikasnija naplata poreza kao i da građani shvate koje su njihove koristi, kao i koristi za državu, od bolje naplate poreza“, istakao je Đorđević.

Slanje fiskalnih računa i slipova (potvrda o plaćanju karticama) za tu nagradnu igru počelo 1. februara i do sada je stiglo 139.130 koverti.

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. marta biće četiri izvlačenja nagrada – 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od po bar 100 dinara. Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu građani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila urađena za tu igru.

Koverte se šalju neadresirane sa napomenom „Uzmi račun i pobedi 2018“, a poštarina je besplatna. Nikako ne treba navoditi JMBG.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju, prošle godine učestvovalo je 40 odsto građana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

Izvor: naslovi.net