NEĆETE MU ODOLETI: Upoznajte seksi sina glumice Sofije Vergare (FOTO)

On joj je prvi i jedini sin, a očigledn je lepotu nasledio od mame. Upoznajte prezgodnog Manola Gonzalesa!
Mnogi još uvek ne znaju da slavna kolumbijska glumica Sofija Vergara ima sina. Zgodni Manolo sve se češće pojavljuje na raznim događanjima u društvu svoje mame koja ga je u mlađim danima štitila od medija pa smo ga retko viđali u javnosti.

Podsetimo, lepa glumica sina je dobila u prvom braku, koji je sklopila sa svega 18 godina, sa srednjoškolskom ljubavi Džoom Gonzalezom. Manolo je rođen u septembru 1992. godine, a svega godinu dana kasnije, njegovi roditelji su se razveli.

Ali, Sofija i Manolo imaju vrlo blizak odnos, a njen sin odlično se slaže i s maminim novim suprugom, glumcem Džoem Manganelom, za kog se Sofija udala pre nešto više od godinu dana.

Best. Day. Ever.

A post shared by Manolo Gonzalez Vergara (@manologonzalezvergara) on

A uprkos poznatoj mami i očuhu, Manolo se sve dosad nije previše medijski eksponirao, tek tu i tamo kada bi bio mamina pratnja na crvenom tepihu. Ali, stvari su se nedavno itekako promenile, jer Manolo je upravo imao svoj modni debi, u poznatom časopisu Paper.

Na Instagramu ga trenutno prati 157 hiljada pratilaca, ali verujemo kako će se ta brojka samo povećavati, a ko zna ko će ga sve ubuduće angažovati za editorijale, naslovnice, a možda i revije.


Izvor: Cosmopolitan.rs