Narodni ritual za privlačenje novca: Napravite vazu bogatstva i pratite kako vam novac dolazi

Vaza bogatstva jeste stari način za privlačenje novca u vaš dom. Ovaj običaj je u drevnoj Kini, a kasnije je postao popularan širom sveta. Sigurno je da ovakva vaza, koja bi postojala u vašoj kući, ne bi donela ništa negativno.. U drevnoj ali i modernoj Kini, ova veza je obično sa specifičnim kineskim simbolima, ali generalno, ako želite da probate, trebaće vam obična vaza. Može da bude i sa nekim tradicionalnim simbolima, vezano za zemlju u koju živite.

Dakle, materijal vazne uopšte nije bitan, može biti po vašem izboru. Ako volite keramiku, neka bude od keramike. Ako volite staklo, može i takva. Vrat vaze bi trebao biti veoma uzak, a stomak vaze bi trebalo da bude debeo.

Prva stvar koja vam je potrebna jeste sedam kristala ili poludragih kamena: Safir, dijamant, gorski kristal, smaragd, citrin, jaspis, tigrovo oko, rubin, rozen kvarc, tirkiz…

Druga stvar koja vam je potrebna jeste crvena torbica s novcem u valuti koji inače koristite. Količina novca treba da bude 998 jedinica one valute koja se koristi kod vas. 998 je broj koji se smatra izuzetno povoljnim i donosi sreću u sticanju novca, 998 dinara, kuna, evra, švajcarskih franaka… i slično.

Treća potrebna stvar je najteža da se pronađe. Možda nekome i nije, u zavisnosti od situacije. Neophodno je da dobijete na poklon pelcel neke biljke iz bogate porodice, koja je hronično dobrostojeća, po mogućstvu generacijama. Ovaj komad biljke, nikako ne smete ubrati, ukrasti, sami bez znanja, jer onda ceo ritual neće uspeti. Sledeća potrebna stvar su devet ili tri kineskih novčića koji se moraju vezati crvenim koncem.

Sledeći korak je da ostatak vaze napunite sa pet vrsta biljaka koje se koriste u ishrani, a simbolizuju, rađanje. Dakle, one biljke koje se koriste kod pravoslavaca za božićnu česnicu: kukuruz, pšenica, ječam, takođe možete staviti i malo lešnika, badema i slično. Simbolika ovih plodova unutar vaze jeste umnožavanje novca.

Možete u vazu ubaciti komad zlatnog nakita ili drugih vrednosti, ali to nije toliko važno. Još bolje bi bilo ako je taj neki komad nakita deo vaše porodične tradicije, a vezuje se za nekog pojedinca iz vaše porodice koji je bio finansijski uspešan u prošlosti.

Na kraju, ono najvažnije jeste da vazu sklonite od pogleda. Bilo bi dobro da je stavite u spavaću sobu, gde niko od nepoznatih ne ulazi ili ulazi jako retko, a čak i tad, se potrudite da se ne vidi odmah čim se uđe na vrata. Ona ne treba stajati vidno, odmah pri ulasku u kuću ili stan.

Ako ovaj ritual uspe, ova vaza će vam sigurno dugi niz godina donositi novac.