Ljubav prema Luni PONOVO SPOJILA Anabelu i Gagija! Nakon toliko godina… Ćerka će im biti ponosna!

Anabela Atijas i Gagi Đogani, dvojac koji je činio nekada popularnu grupu „Fanki Dži“, nastupili su ponovo zajedno na otvaranju jednog prestoničkog splava, a pre nego što su izašli na scenu i pozdravili publiku, stali su pred kamere emisije „Premijera“ i pre nastupa otkrili da će im njihova mezimica Luna Đogani nedostajati u publici.

– Ona uvek nedostaje i čak i kada je tu nikada se dovoljno ne nagrlim i ne naljubim, tako da će svakako faliti večeras… Ali, pevaću za njenu ljubav – rekla je vidno nasmejana Anabela, koja se nakratko osvrnula i na ponašanje svoje naslednice u „Zadruzi“.

– Ojačala je. Za mene je heroj, ja joj se divim, svaka joj čast – nije štedela komplimente Anabela.

S druge strane, Lunin otac Gagi Đogani progovorio je o njenim osećanjima, te istakao da je siguran u njenu ljubav prema Slobi Radanoviću, kao i u to da će njihova veza uprkos svemu opstati.

– Luna voli Slobu, kao što smo i videli. Verujem da će biti zajedno. Mislim da Sloba voli Lunu i to je to – rekao je Gagi u „Premijeri“.

Ljubav prema njihovoj ćerki Luni, ponovo je spojila Anabelu i Gagija da nastupaju zajedno, verujemo da bi ovo podiglo blogerku iz depresije i da bi bila ponosna da ponovo ovako vidi svoje roditelje!

Izvor: srbijadanas.com