KANJEVAC (32) JE UBIJEN U MASAKRU U RUZVELTOVOJ, A PROŠLE GODINE SE RADOVAO ROĐENJU SINA: Ne možemo da verujemo šta se dogodilo, naš Branko ni mrava ne bi zgazio

BEOGRAD – Branko Kanjevac (32), šef u firmi „Privredni savetnik za informacione tehnologije“ u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina.

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedeljak dok je sa još nekoliko kolega sedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do pre nešto više od nedelju dana bio šef, i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mesta.

Kako saznajemo, ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete.U Jajincima, gde je Branko Kanjevac, živeo sa porodicom, juče su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže reči utehe.

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

„Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve… Branko nije ni mrava zgazio…“, plačnim glasom rekla je žena koju smo zatekli ispred kuće, a koja se predstavila kao Brankova strina.

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gde živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila nas da ih „u ovom trenutku ostavimo na miru“.

Naime, nakon što je programer Stojilković, koji je dobio otkaz prošle nedelje, mirno je ušetao u prostorije svoje bivše firme, obučen u crno i sa pištoljem u ruci. Uredno se javio kolegama, pa ušetao na sastanak i zapucao.

Nakon toga je otišao do stana na Zvezdari, gde je pokušao da se ubije u svom stanu, pa je juče podlegao povredama na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu.

Izvor: Kurir.rs