KAKO ODVUĆI RUSKINJU U KREVET: Argentinci objavili OVAJ priručnik uoči Mundijala! (FOTO)

Dok ostale reprezentacije spremaju priručnike o igračima, statistici, taktici i sličnim detaljima, Argentinci su pažnju posvetili nekim drugim temama.

Fudbalski savez Argentine je na seminaru o predstojećem Svetskom prvenstvu podelio priručnik o ruskom jeziku i kulturi u kome centralni deo zauzima priča o Ruskinjama, odnosno saveti kako zavesti pripadnice lepšeg pola u ovoj zemlji.

– Šta treba da uradite kako biste imali šanse kod ruskih devojaka? Ruskinje, kao i sve druge devojke, žele da ste čisti, da lepo mirišete i da ste lepo obučeni. Prvi utisak im je jako važan, pa pripazite kako izgledate stoji u službenom vodiču koji je namenjen igračima, čelnicima saveza i novinarima.

Autor ide i korak dalje.

– Mnogi muškarci, jer Ruskinje su prelepe, samo žele da odvedu devojke u krevet, ali i one su ljudi koji žele da se osećaju važno i jedinstveno. Naš savet je da ih tretirate kao osobe.

Skandaloznim savetima ni tu nije kraj.

– Ruske žene žele da muškarci imaju inicijativu. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, vežbajte razgovor sa ženama. Ali ne brinite, ima dosta prelepih žena u Rusiji i nisu sve baš za vas.

Skandalozni dokument je brzo naišao na osudu javnosti, pa je ubrzo povučen. Međutim, ne tako brzo da ne završi na društvenim mrežama.

Izvor: kurir.rs