JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE: Umotajte se u foliju – očistite organizam od toksina i smršajte!

Umotavanje u foliju je postala popularna kozmetička procedura, čiji se efekat zasniva na stvaranju efekta staklenika. Ono povećava cirkulaciju krvi i rad znojnih žlezda čime se eliminišu toksini i štetne materije.

Umotavanje u foliju za domacinstvo koristi se za mršavljenje, detoksikaciju organizma i poboljsanje kvaliteta koze. Postoje različiti načini umotavanja u foliju, svaki od njih je produktivan na svoj način. Danas Vam predlažem dve najefikasnije metode umotavanja u domaćinsku foliju za mrsšvljenje, detoksikaciju i oslobađanje od celulita.

Medeni oblozi: Zagrejte med u maloj posudi, dodajte 1 žumance i nekoliko kapi citrusovog etericnog ulja (limun, narandza ili ulje jojobe). Nanesite ovu mešavinu na problematične oblasti (noge, stomak, butine..) i čvsto umotajte sa folijom za domaćinstvo. Obucite toplu odeću i tako lezite u krevet i pokrijte se toplim ćebetom. Posle sat vremena skinite foliju i istuširajte se.

Umotavanje u foliju sa glinom

Anticelulitno umotavanje sa glinom je najbolji način za sagorevanje masnih naslaga. Najbolje je uzeti plavu glinu jer sadrži veliki broj mikroelemenata koji blagotvorno utiču na kožu. Razblažite manju količinu plave gline sa toplom vodom do konzistencije pavlake i ravnomerno nanesite smesu na problematične zone.

Umotajte se u foliju, obucite toplu odeću i ostavite sat vremena. Za to vreme možete raditi fizičke vežbe.

Umotavanje u foliju treba raditi najmanje dva puta nedeljno i brzo će vas iznenaditi fantastični rezultati! Možete da se otarasite ne samo masnih naslaga i celulita nego i strija. Pri sprovođenju procedure umotavanja u foliju vaša koža će se zasititi korisnim mikroelementima. Postaće glatka, nežna i elastična.

Prednosti folije za domaćinstvo za mršavljenje:

Ako se bavite fitnesom ili radite fizičke vežbe tri puta nedeljno, pri tome umotavate u foliju problematične zone tela i regulišete svoju ishranu – u toku nedelje možete lako izgubiti 2-3 kilograma.
Folija za domaćinstvo nije skupa – svi je možemo priuštiti.
Možete umotavati ne samo stomak, nego i ruke i noge.
Pomaže u oblikovanju tela.
Kada se znojite – tada i mršavite. Sa folijom – idealna varijanta!
Pomaže poboljšati kvalitet kože, efikasna je u borbi sa celulitom.
Upozorenje: umotavanje u foliju je kontraindikovano kod ljudi sa bolesnim srcem, visokim pritiskom, kardiovaskularnim oboljenjima i proširenim venama.

Izvor: uspesnazena.com