IMA 26 GODINA I BAVI SE MODELINGOM: Prva fotografija Sergeja Trifunovića sa devojkom! (FOTO)

Već tri meseca Sergej uspešno krije od javnosti da je u vezi s atraktivnom plavušom. Otkako su se upoznali na jednoj žurci njih dvoje se ne razdvajaju, a bliski prijatelji kažu da im ova ljubav baš prija.

– Ljubav između njih dvoje desila se veoma spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su počeli da se dopisuju, da bi posle nekoliko dana započeli vezu. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju u javnosti, a kada izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako niko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao s bratom Banetom Trifunovićem i po tome svi veruju da je ova veza ozbiljna – kaže izvor blizak ovom paru.

Kako dalje saznajemo, njih dvoje žele da učvrste svoj odnos pa tek onda da se pojave u javnosti i obelodane svoju vezu.

– Jelena Markulić ima 26 godina i pored studija bavi se modelingom. Uspešan je student, a smatra da je obrazovanje na prvom mestu. Njena karijera modela je u usponu, a kampanje prihvata samo kada za to ima vremena. Upravo to se i dopalo Sergeju, jer on voli devojke koje su obrazovane i vode računa o sebi – dodaje izvor.

Izvor: espreso.rs