(FOTO) DOŠAO JE NOVI TREND U PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Svi su počeli da uvećavaju ovaj deo tela!

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i lepote, a poslednjih godina su ih velike zadnjice gurnule u drugi plan.

Kako su velike i prćaste zadnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom delu tela postala ogromna. Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni zadnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Budući da su gospodarice društvenih mreža, najviše sestre Kardašijan započele ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove.

Ovog leta nosiće se visoko rezani kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje „dekoltea na bokovima“ kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Sisters #Met

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fued Hamza, plastični hirurg specijalizovan za povećavanje zadnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije, a cene se kreću od 1.000.000 do 1.300.000 dinara.

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premeštanjem masnog tkiva s područja stomaka na područje bokova.

They were out of gummy bears

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Izvor: kurir.rs