DOKTOR IZ ŠVEDSKE KOJI JE FINANSIRAO STUDENTA MILANA: Tražio sam od banke izvode da dokažem koliko smo mu novca slali!

Doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića, kaže da je zatražio i od banke izvode kako bi dokazao koliko tačno mu je novca dao između 2013. i 2018. godine.

Njegov Fejsbuk profil preplavljen je komentarima, jedni ga hvale i pružaju mu podršku, drugi ga osuđuju zbog svega što je javno napisao o Jevđiću.

„Ja uopšte nisam ispao budala. Nije trebao da laže. Emisija je išla ako se ne varam 7. marta. Sve do 6. marta je on imao naš novac. Ako se dobro sećam iz stana je izašao 4. februara, a da se nije ni javio, samo je javio vlasnici stana 6. februara i rekao da je ključ pod otiračem. Ni to mu ne zameramo. Trebalo je da kaže do juče sam imao podršku, moralnu i novčanu, od danas je nemam. Nikoga nije trebao da pominje, nikome da se zahvaljuje, posebno ne preko tv.

Sve mi se čini da su ljudi koji tvrde da je on žrtvovan zarad gledanosti emisije u novom periodu u pravu! Možda Vam zvuči suludo, ali ja bih njemu opet pomogao. ZNAM GA! Ovo traži dodatno objašnjenje, za to ovde nema prostora.

P.S. Ako uračunamo i vanredne pošiljke, on i sada živi od našeg novca, a ako uračunamo sve ono što je otišlo tamo gde nismo planirali, novca ima do kraja studiranja. Na njegovu žalost i sramotu, znam da novca nema“, napisao je Pavlović.

On je dodao da je od banke zatražio izvod za period od 2013. godine kada je počeo da ga finansira, pa sve do 2018. kako bi dokazao koliko tačno novca mu je dao.

Jevđić: Doktor me je terao da budem njegov rob

Podsetimo, Milan Jevđić je danas u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na TV Prva optužio Pavlovića da ga je terao da bude njegov rob.

„Pročitao sam strašnu grozotu, od toga da sam najveći šljam ove zemlje, da sam prevario državu, zato što se se dan pre emisije oglasio doktor koji je meni pomagao. Nisam detaljnije pričao o tome zbog njega i njegove porodice, jer je odnos bio krajnje bizaran. Znali smo se 4 godine, i on je želeo da budem njegov rob. Nisam smeo da odem bilo gde bez njegovog odobrenja, počelo je sa 100 evra, stiglo je do 300 mesečno, nije 700 kao što je pisalo u medijima“, tvrdi Milan.

Na pitanje novinara da li je reč o lepom gestu i hrišćanskom, jer mu je doktor iz Švedske pomogao, Jevđić navodi da nije reč o pomoći koja je bezuslovna.

„Morao sam da se povinujem svim njegovim zahtevima, rob je mala reč za to“, tvrdi on.

Milan je dalje naveo da je on morao da pristane na sve to jer nije imao izbora, jer je želeo da završi fakultet.

„Živeo sam u nadu da će to proći. Nisam mogao da imam svoje ja, pretio mi je batinama, ubistvom. Sve je počelo kad sam bio srednja škola i on je tada video prilog o meni na televiziji. Hteo je da mi pomaže. Počelo je sa 100 evra, ali taj odnos od početka nije bio normalan. Već u drugoj godini shvatam da to nije normalan odnos, to je u najmanju ruku uznemirujuće. To nije za televiziju, toliko je gnusno. Mene je sramota da pričam o tome. Uslovi su bili „Ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama“, „Da si dobar ne bi te roditelji ostavili“, to su stvari koje mi je stalno ponavljao. Ne mogu da budem nečiji rob, nisam rođen da bih bio rob nekog tamo doktora koji laže o meni“, kaže Jevđić.

Izvor: kurir.rs