DEVOJKE, KRENITE U AKCIJU: Vodič po muškim erogenim zonama

O ženskim erogenim zonama mnogo se zna. Kada je reč o muškom telu, situacija je drugačija- za vrhunski seksualni užitak nužno je poznavati telo i sve erogene zone.

USNE

Nežni poljupci, lagani dodiri vrhom jezika, ali i dodirivanje prstima po usnama, njega će izludeti. Posebnu pažnju posvetite njegovoj gornjoj usni i području iznad gornje usne jer je to vrlo osetljiv deo.

UŠI

I muškarci, baš kao i žene, imaju osetljive uši. Dakle, i kod njih je to važna erogena zona. U “zonu” spada i deo iza ušiju. Takav pristup izludeće ga u vrlo kratkom vremenu.

PODLAKTICE

Žene često zanemaruju ovaj deo muškog tela, ali njegove podlaktice su osetljive na dodire i poljupce. Posebno snažna erogena zona je unutrašnji deo podlaktice. Uz usne, jezik i prste, ovaj deo smete da dodirnete i noktima.

DONJI DEO STOMAKA

Ako ga želite da ga totalno izludite detaljno se pozabavite donjim delom njegovog stomaka. Naime, područje od pupka prema preponama je veoma osetljivo što znači da je taj deo snažna erogena zona. Koristite dlanove, prste i jezik.

KOLENA

Verovali ili ne i kolena su važna i nezaobilazna muška erogena zona. Budući da se na tom delu nalaze nervni završeci, nežno ih pipajte, a potom se poigrajte usnama i jezikom.

LIST

Budući da su mišići u listu vrlo napeti, dobro će doći vaši dodiri da ih opuste. Ako to činite senzualno, cela stvar će se pretvoriti u seksi masažu koju on nikada neće zaboraviti.

VRAT

Muškarci imaju vrlo osetljiv vrat. Nežan dodir prstima ili usnama, čak i lagani ugriz probudiće njegova osećanja u trenu, a osećaj uzbuđenosti proširiće se njegovim telom.

DLANOVI

U muške erogene zone ubrajaju se i dlanovi. Lagani pokreti prstom po njegovom dlanu su sjajna predigra, a ako ga još gledate i u oči, njegovo uzbuđenje naglo će porasti.

Izvor: srbijadanas.com