CRNI BILANS PROTEKLE NOĆI U SRBIJI: Dve osobe izbodene, još 9 povređenih u udesima!

U toku noći u Beogradu, dve osobe su izbodene nožem, dok je u pet saobraćajnih nezgoda povređeno devet osoba.

Oko 04:40 časova, muškarac starosti 32 godine teško je povređen nakon što je izboden nožem u jednom kafiću u ulici Braće Jugovića, nakon čega je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko 03:52 sata, nožem je izbodena radnica u kladionici u ulici Braće Savić. Pretrpela je lakše povrede, nakon čega je prevezena u KBC „Zemun“, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Kod Pregrevice u Zemunu lakše je povređen muškarac starosti oko 20 godina, nakon čega je prebačen u KBC „Zemun“.

Na Novom mostu na Adi dve žene (22,38) su lakše povređene oko 20:20 časova, a prevezene su u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu, oko 20:25 sati, oboren je pešak (50) i pretrpeo lakše povrede, nakon čega je prebačen u KBC „Zemun“. U ulici Vladimira Tomanovića, dve žene (50,30) su lakše povređene oko 21:56 časova i prevezene u Urgentni centar.

Oko 01:47 sati tri osobe su lakše povređene u ulici Petra Pavlovića i povrede su im sanirane na licu mesta.

Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od asmatičara. Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 104 intervencije, od kojih 20 na javnom mestu.

U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć imala je 132 intervencije, od kojih 32 na javnom mestu. Dogodilo se i šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teško povređenih.

Izvor: kurir.rs