BURNA SUBOTNJA NOĆ IZA BEOGRAĐANA:

U dve saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređene su dve osobe, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Jedan komunalni policajac lakše je povređen kao pešak nešto posle 4 časa na raskrsnici ulica Mekenzijeve i Koče kapetana, rekla je Macura.

Muškarac (27) lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.30 u Kumodraškoj ulici.
Hitna pomoć obavila je noćas 119 intervencija, a pomoć su najčešće tražili ljudi koji boluju od astme i visokog krvnog pritiska.

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Žena upucana na ulazu u zgradu!

Žena V.V. (54) ubijena je večeras u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu a zločin se dogodio u 23.50 časova. Na na lice mesta su izašle ekipe policije koje obavljaju uviđaj.

Prema nezvaničnim saznanjima, kamere sa susedne zgrade snimile su zločin. Na pomenutim snimcima zabeleženo je da je ubijena žena neposredno pre zločina na ulazu u zgradu pričala sa komšijom, a da se onda u kadru vidi samo pištolj koji opaljuje, ali ne i osoba koja ispaljuje hitac.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni za ubistvo iz zgrade pobegao na drugi ulaz, a policija traga za njim. Motivi zločina biće poznati nakon istrage.