Ove su 3 žene koje mogu da vam unište vezu!

Naravno da nijedan muškarac nije 24 časa kod kuće. On ima krug prijatelja i kolega sa kojima je prijatelj. I, činjenica je da niste jedini član nežnog pola u njegovom životu.

Postoje tri žene koje imaju poseban uticaj na vašeg partnera. Toliko je veliko što bi čak moglo ugroziti vašu vezu. Svaka ima različite motive, ali ishod je uvek isti – eliminisati devojku iz igre.

Ovo su žene kojih se najviše trebati plašiti, evo i razloge zašto je tako:

1. Njegova najbolja prijateljica

Zna je iz vrtića i slepo joj veruje. Ona je njegova najomiljenija i najpouzdanija ženska osoba, a za probleme – naročito kada je reč o ženama – redovno joj se obraća.

Ona joj najbolje može objasniti „šta žene žele“. Međutim, nisu svi najbolji prijatelji srećni kada dobiju konkurenciju.

Iz straha da će izgubiti druga zbog druge žene, ponekad koriste manipulativne trikove – i žele da ga odvoje od devojke. Nadajte se da joj ne povere i da će vas na kraju ipak slušati.

2. Njegova majka

Čak i ako to nije klasični mamin sin, on će poštovati mišljenje majke o vašoj vezi. Ako sadašnja devojka njenog „miljenika“ ne odgovara njenim željama i (previše) visokim kriterijumima, ona će učiniti sve da „oslobodi“ svog sina iz kandži „uljeza“.

Na kraju krajeva, za njega je samo najbolje među najboljem, zar ne?

3. Njegova kolegenica

Svaki dan je sa njom po osam sati u kancelariji. Zajedno piju prvu jutarnju kafu na poslu. Zajedno provode pola dana. Zajedno se pokrivaju pred šefom. Ali komunikacija retko završava u skladu sa radnim vremenom.

U mnogobrojnim situacijama, druženje i razgovore nastavljaju piće u okolnim kafićima ili restoranima. I, ako pored svega mu je privlačna , onda u ovoj situaciji postoji mnogo mogućnosti za flertovanje.

To ne znači da će doći do neverstva, ali to definitivno pokazuje da to može biti ozbiljna pretnja za vaš odnos. Otvori oči.