3 pitanja koja morate sebi da postavite na početku veze

Upoznali ste super frajera i čini vam se da bi se cela priča mogla pretvoriti u vezu? Pre nego što krenete da zamišljate kako menjate status veze na Facebooku, ovo su tri ključna pitanja koja će vam pomoći u odluci da li je frajer uopšte materijal za vezu.

Da li mu možete verovati?
Znamo, da se čini blesavim očekivati da proceniti frajera nakon nekoliko zajedničkih izlazaka, ali možeš stvoriti sliku i nakon prvog izlaska sa njim, a ona je često vrlo tačna. Razmislite kako se ponaša kad ste zajedno – da li gleda druge žene, da li priča jedno na prvom sastanku, a onda promeni priču na drugom, obeća da će se javiti, pa to ne učini? Ako već na samom početku vidite da greši na ovakvim stvarima, možda je bolje da nastavite da tražite dalje.

Da li je zainteresovan za vezu?
Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odliče da ignorišu. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možete videti da li ga zanima veza ili je još uvek nespreman za nju. Ako ne planira stvari sa vama i javlja se u zadnji čas, moguće je da je vaše druženje za njega ipak samo flert koji se neće pretvoriti u ništa više od toga.

Da li mu je stalo do vas?
Ovde je reč o tome poštuje li vas ili ne. Ako na samom početku vidite da nije tip muškarca koji ceni žene i misli da se prema njima treba ponašati kao prema damama, krenite dalje jer ako je takav na početku, kad bi trebao da vas impresionira, ako uđete s njim u vezu postaće puno gori.

Izvor: Cosmopolitan.rs